Nokta Pointer

Tilstand: Nytt produkt

Pinopointer for finsøking

Bestillingsvare

kr 985,00

Mer informasjon

Legg ikke ut på tur uten en Nokta Pointer. Dette er en svært følsom pinpointer som snuser seg raskt frem til målet og sparer deg for mye graving.

Søker du på stranden, i bekken eller i andre våte områder, er det lurt å ha en vanntett pinpointer. Nokta Pointer er vanntett ned til én meters dybde, og er spesielt beskyttet mot støv og urenheter.

Det kan være frustrerende å grave når du ikke vet om du er én eller ti centimeter unna målet. Nokta Pointer lar deg justere sensitiviteten i hele ti nivåer, slik at du hele tiden vet om du nærmer deg skatten.

Pinpointeren har egen innebygget LED-lykt som viser vei, slik at det ikke er noe problem å søke selv om det begynner å mørkne eller du søker i et mørkt hull.

Søker du i et område med mye støy, kan du bruke pinpointeren med både lyd og vibrasjon. Om du er hørselshemmet eller ønsker å søke uten å forstyrre omgivelsene, har du også mulighet til å endre modus til bare vibrasjon.

Nokta Pointer forstyrrer ikke metalldetektoren like mye som mange andre pinpointere på markedet kan gjøre. Den blokkerer signaler på en slik måte at den ikke selv oppfattes som et mål av din egen eller andres metalldetektor.

I pakken får du også et utskiftbart deksel som beskytter pointeren mens du jobber. Dermed slipper du å skrape opp og ødelegge søketuppen. Du får også med et deksel som er utstyrt med et blad, slik at du kan benytte pointeren til forsiktig graving.

Det er fort gjort å glemme pinpointeren i lykkerusen over et bra funn. For disse tilfellene har Nokta funnet på noe genialt. Nokta Pointer utløser nemlig en alarm samtidig som LED-lykten begynner å blinke hvis pointeren ikke har vært i bruk på fem minutter. Etter ytterligere fem minutter, vil pointeren automatisk slå seg av for å spare batterier.


Frekvens: 11,6 KHz
Signalmodus: Lyd og/eller vibrering
Sensitivitet: 10 nivåer
Coil Interference Blocking: Ja
Dimensjoner: 24 x 4,8 x 4,8 cm (inkludert beskyttelsesdekselet)
Søketupp: 9,3 cm
Vekt: 235 gram (inkludert batterier og beskyttelsesdekselet)
Batteri: 9V
Batteritid: Opp til 30 timer

Innhold:
Nokta Pointer
Bæreveske
Beskyttelsesdeksel
Beskyttelsesdeksel med blad
Funnveske
Beltehylster
9V alkalisk batteri